Bedrijfsprofiel


De Bruijnesteijn Groep staat al sinds 1961 voor veelzijdigheid en flexibiliteit. Voor al uw schilderwerk, bouwactiviteiten en vastgoedonderhoud kunt u bij Bruijnesteijn Groep terecht. Met in totaal 30 vaklieden in vaste dienst kunnen wij elke klus aan zonder dat u voor onaangename verassingen komt te staan. U heeft bij ons de zekerheid dat wij zorgen voor een goed onderbouwde begroting en offerte. Wij voldoen aan de afgesproken planning, kwaliteit en garanties op materialen en arbeid. Wat ons verder onderscheid van andere bouw- en schildersbedrijven is dat Bruijnesteijn Groep beschikt over een eigen machinale timmerplaats, waardoor onze flexibiliteit nog meer verbetert is. Wij zijn daardoor in staat zeer snel een kozijn, raam of deur op maat te kunnen leveren.


Omdat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat zijn al onze medewerkers bekwame en goed opgeleidde vaklieden. In het kader van scholing en opleiding worden er regelmatig en volgens een opleidingsplan cursussen gevolgd. Zowel op bedrijfstechnisch gebied als in het kader van Arbo en Milieu. Daarnaast zijn veel van onze medewerkers al vele jaren bij ons in vaste dienst, waardoor zij voor vele opdrachtgevers vertrouwde gezichten zijn.

Onze vaklieden bestaan uit:


Innovatie is binnen de Bruijnesteijn Groep een continu proces waarbij wij betrokken zijn bij de ontwikkeling en toepassing van concepten, proc�d�s en producten voor de branche. Waarbij klantfocus, zelfredzaamheid, sociaal handelen, ecologische kwaliteit en rentabiliteit een belangrijk aspect vormen.


Maatschappelijk ondernemen

Al onze opdrachten worden uitgevoerd door zeer gemotiveerde en goed opgeleide vakmensen. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn sleutelwoorden binnen onze onderneming. Niet alleen naar de opdrachtgever toe, maar ook naar onze vakmensen. Sinds de oprichting van Bruijnesteijn in 1961 hebben wij nog nooit iemand te hoeven ontslaan tijdens de winterperiode. Wij vinden het als onderneming belangrijk dat onze vakmensen continu werk hebben, zowel in de zomer als in de winter. Dit heeft er ook toe geleid dat wij een zeer gering verloop van personeel hebben.


De kwaliteit van Bruijnesteijn Groep is meetbaar doordat wij zijn aangesloten bij branchevereniging FOSAG en in het bezit zijn van onderstaande certificaten.